Robert Berisha dhe Ada Luka vijnë me “Kismet”

Robert Berisha dhe Ada Luka vijnë me “Kismet”

Robert Berisha dhe Ada Luka publikojnë këngën e re “Kismet”.

Këngëtarët Ada Luka dhe Robert Berisha ka në publikuar bashkëpunimin e tyre më të ri.

“Kismet” mban titullin kjo këngë e cila është ritmike e zhanrit pop folk.

Muzika dhe teksti janë realizuar nga Gramoz Koezli, gjersa edhe orkestrimi është realizuar nga po i njëjti autor në bashkëpunim me Klajv Kajno.

Kënga është vizualizuar edhe me klip, i cili është mjaft i veçantë dhe sjell një atmosferë të freskët.

Ana vizuale i është besuar produksionit Don Production.

Ada Luka duket të jetë mjaft aktive në muzikë, ndërsa Roberti përveç muzikës, është i angazhuar edhe si prezantues në emisionin “Robi plaket kur don vet”.

TAGS