Renato Mekolli i propozon për fejesë të dashurës së tij, zbulon portretin e saj

Renato Mekolli i propozon për fejesë të dashurës së tij, zbulon portretin e saj

Renato Mekolli është pranë martesës.  Mëngjesin e sotëm, Renato ka ndarë një lajm të bukur me ndjekësit. Ai i ka propozuar për martesë të dashurës në Los Angeles, Kaliforni.Shefi i kuzhinës ka publikuar një foto ku shihet i ulur në gjunjë para njeriut të zemrës, me unazën në dorë. Për herë të parë ai ka zbuluar dhe portretin e saj, ndonëse vetëm në profil.

TAGS