Remzie Osmani nuk kursen për renë, i blen unazë diamanti

Remzie Osmani nuk kursen për renë, i blen unazë diamanti

Remzie Osmani i blen unazë diamanti resë dhe çmimi i saj është nga 1000 deri në 5000.

Remzie Osmani i ka bërë një dhurata luksoze resë për shtatzëni.

Remzie Osmani pritet të bëhet gjyshe për herë të parë, kjo pasi rea e saj Gëzimja është në pritje të fëmijës së parë dhe për çfarë ka pranuar edhe një dhuratë nga vjehrra, shkruan lajmi.

Gëzmija bashkëshortja e djalit të vetëm të këngëtares ka pranuar një unazë diamanti nga nëna e dytë, dhe vlera e saj shkon nga 1000 deri në 5000 por ka edhe nga ato me 3 karat që prekin shifrën e 30 mijë eurove.

Emisioni ‘Mirage’ këtë jave kishte Remzien mysafire ku këngëtarja ndau emocionet e saj para se të bëhet gjyshe.

TAGS