Remzie Osmani krejt ndryshe në përditshmëri, del pa grim

Remzie Osmani krejt ndryshe në përditshmëri, del pa grim

Remzie Osmani nuk njihet në përditshmëri.

Remzie Osmanin jemi mësuar ta shohim të kuruar deri në detajin e fundit, dhe shumë rrallë të pa rregulluar.

Në këtë fotografi, përpos qe duket shumë e thjeshtë, në imazh përcillet edhe një detaj tjetër që tregon se Remzia po ndihet mjaftë e qetë pran detit, shkruan Kosovarja.

Sigurisht që profesioni i saj e do që ajo të dukjet e bukur dhe e rregulluar, mirëpo edhe Remzisë i duhet nganjëherë thjeshtësia.

Ajo është një këngëtare e cila pëlqehet mjaftë shumë dhe gjithmonë është në qendër të vëmendjes për çdo paraqitje.

TAGS