Raste të reja me COVID në Sampdoria

Raste të reja me COVID në Sampdoria

Sampdoria njofton për rastet e reja pozitive në skuadër

Sampdoria ka gjetur raste të reja pozitive me Covid-19.

Skuadra e Sampdorida njofton se në testimet e fundit të bëra nga klubi, dy lojtarë kanë rezultuar pozitiv me Covid-19, përcjell lajmi.

Tommaso Augello dhe W;adimiro Falcone që të dy janë infektuar me virus.

Të dy lojtarët janë të vaksinuar dhe pa simptoma, dhe nuk kanë pasur kontakt direkt me ndonjë prej shokëve të skuadrës.

Ata janë vënë në izolim dhe po i përmbahen rregullave të caktuara sipas protokollit të shëndetësisë.