Pyetet çfarë raporti ka me Teuta Krasniqin, Afrona jep përgjigjen e papritur

Pyetet çfarë raporti ka me Teuta Krasniqin, Afrona jep përgjigjen e papritur

Ja çfarë raporti ka Afrona me Teuta Krasniqin.

Sonte në “5 datat” me Liberta Spahiun, ishte gruaja e Bleros, Afrona Dika.

Ajo erdhi në një rrëfim si asnjëherë më parë, për jetën e saj personale.

Ndër të tjerash, ajo foli për raportin me vajzës e Bleros, Tarën dhe ish-bashkëshorten e tij, Teutën.

Ndiqni më poshtë intervistën për të kuptuar shumëçka.

TAGS