Pse nuk duken mirë vetullat tuaja?

Pse nuk duken mirë vetullat tuaja?

Vetullat konturojnë fytyrën tuaj dhe i japin asaj strukturë, prandaj është e rëndësishme që t’i mbani ato sa më të rregullta gjatë gjithë kohës.

Për këtë ju duhet të evitoni disa gabime sipas artistit të grimit Cyndle Komarovski.

Shikoni fotot për një udhëzues drejt vetullave të dëshiruara:

Vetullat tuaja janë shumë katrore në pjesën fillore të tyre.

E zgjasni bishtin më tepër sesa duhet.

Harku i tyre është shumë me kënd.

Nuk i keni dhënë formë fillimisht.

Në to duken hapësira boshe.

Keni vendosur shumë grim poshtë dhe sipër vetullave./Telegrafi/

TAGS