Propozimi me unazën më të çuditshme [Foto]

Propozimi me unazën më të çuditshme [Foto]

Sigurisht se të gjithë ne kemi parë lloje të ndryshme të unazave për propozim.

Madje disa prej tyre edhe me qumësht.

Por sigurisht se dashuria nuk njeh mënyrën se si i propozoni të dashurit/ës, sepse ajo i mund të gjitha.

Por së fundi gjithkush është fokusuar në një unazë interesante që dikush përdori për propozim.

Mblodhi qime të flokëve dhe i pështjelli ato rreth gishtit, që të duket si një unazë.

Pavarësisht dashurisë, kjo gjë duket shumë e shpifur.

Nuk dihet saktësisht se kush e ka bërë këtë gjë, por që fotografitë janë publikuar në të gjitha rrjetet sociale, duke u komentuar si mos më keq.

TAGS