Prokuroria urdhër ndalimi për ish-kryetarin e Qarkut të Kukësit, Abedin Oruçi. Ja akuzat që rëndojnë mbi të

Prokuroria urdhër ndalimi për ish-kryetarin e Qarkut të Kukësit, Abedin Oruçi. Ja akuzat që rëndojnë mbi të

Prokuroria e Kukësit ka nxjerrë urdhër ndalimi për ish-kryetarin e Qarkut të Kukësit, Abedin Oruçi. 54-vjeçari, banues në Kukës ende nuk është vënë në pranga, ndërkohë që ndaj tij rëndojnë tre akuza, si: “Kundërshtimi i punonjësit që kryen një detyrë shtetërore ose një shërbim publik”, “Kanosja për shkak të detyrës”, si dhe “Pushtimi i tokës”.NJOFTIMI I PLOTË
Më datë 20.10.2020, Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës, ka nxjerrë urdhër ndalimi për shtetasin Abedin Oruçi, 54 vjeç, banues në Kukës, i dyshuar për veprat penale “Kundërshtimi i punonjësit që kryen një detyrë shtetërore ose një shërbim publik”, Kanosja për shkak të detyrës” si dhe “Pushtimi i tokës”.

Mësohet se, po punohet për kapjen e shtetasit.