Princ Harry ndjek hapat e së ëmës, hyn në fushë të minuar

Princ Harry ndjek hapat e së ëmës, hyn në fushë të minuar

Herri u pajis me mbrojtëse fytyre dhe trupi, një skenë që të kujton nënën e tij, Dianën.

Vizita e princit Herri theksonte kërcënimin e vazhdueshëm që ekziston në Angola nga municionet e rrezikshme. Vizita e tij e mëparshme në këtë vend ka qenë në vitin 1997.

Heri hyri në një zonë që dikur ka qenë bazë artilerish për forcat antiqeveritare, të cilat e kishin minuar pozicionin rreth e rrotull tyre.

TAGS