Plasë debati mes Beniadës e Monikës

Plasë debati mes Beniadës e Monikës

Big Brother po vazhdon të ketë shumë situata të papritura.

Një përplasje e ashpër ka ndodhur mes Monikës dhe Beniadës, ku të dyja u acaruan aq shumë me njëra-tjetrën, saqë nuk arrinin dot ta kontrollonin tonin e zërit.

Monika e akuzoi Beniadën se po flet tinëz gjatë gjithë kohës për të, ndërsa Beniada i thotë se ‘pse po më imiton, pse po na përqesh’.

“Pashate, pashate, mua mos ma bë. Është mungesë edukate, mungesë respekti. Çfarë po bëja

“Flet nëpër gojë. Po ti ca ke, po të them kujdes se po bën gabim’, i kthehet Monika.