Plas ‘sherri’ mes kandidatëve presidencialë në Barcelonë

Plas ‘sherri’ mes kandidatëve presidencialë në Barcelonë

Plas ‘sherri’ mes kandidatëve presidencialë në Barcelonë, Laporta dhe Freixa fillojnë ‘garën’ më herët.

Gjatë ditës së sotme, kandidati presidencial i Barcelonës Toni Freixa ka zhvilluar një intervistë, e cila është diskutuar shumë.

Kjo për faktin se në atë video, shihet se si kandidati tjetër për postin e Presidentit të Barcelonës, Joan Laporta, shihet duke bërë gjestin ‘gërshërë’ në kuptimin që duhet ndërprerë xhirimi.

Pasi e kishe parë videon, Freixa beson se mund ta mposht Laportan në garën për president.

“Vetëm dikush që është i mbrojtur nga media do ta bënte një gjë të tillë dhe do të tregonte një pamaturi të madhe”, tha ai.

Zgjedhjet presidenciale për Barcelonën do të mbahen më 7 mars.

TAGS