Pezullohen stërvitjet te ekipi i Vojvodës, shkak rastet me koronavirus

Pezullohen stërvitjet te ekipi i Vojvodës, shkak rastet me koronavirus

Torino ka pezulluar stërvitjet për skak të shtimit të rasteve të reja me koronavirus.

Torino ka pezulluar stërvitjen për shkak të shqetësimeve për më shumë raste COVID-19 në skuadër.

Pasi Torino njoftoi tre raste të koronavirusit javën e kaluar, të tjerët mund të shfaqen në orët e ardhshme dhe pas testeve të mëtejshme.

Për këtë arsye, klubi italian ka pezulluar trajnimin e sotëm, duke lëshuar një deklaratë në faqen e tyre zyrtare.

“Në lidhje me situatën e kontigjentit ende jo të stabilizuar dhe në zhvillim, mbi indikacionet e autoritetit lokal shëndetësor, Klubi i Futbollit Torino njofton se trajnimi i sotëm është pezulluar në pritje të kontrolleve të mëtejshme” – thuhej në komunikatë.

TAGS