PërPuthen +40/ Ndriçimi nuk përmbahet, bën pompa përpara takimit me Lindën: Kaq e mirë që je ti…

PërPuthen +40/ Ndriçimi nuk përmbahet, bën pompa përpara takimit me Lindën: Kaq e mirë që je ti…

Takimi i parë në PërPuthen +40 për ditën e sotme ka qenë ai mes Linditës dhe Ndriçimit. Ky i fundit është shprehur se takimi i kishte pëlqyer shumë dhe për këtë arsye ishte ndjerë si në shtëpinë e tij.“Më dha atë rehatinë. U ndjeva si në shtëpi”, tha Ndriçmi.

Po kështu edhe Lindita është shprehur e kënaqur nga takimi.

Takimi shkoi shumë mirë, iku shumë shpejt koha. Shumë i këndshëm”, u shpreh Lindita.

Nisja e takimit ishte vërtetë interesante, pasi për të rritur performancën, Ndriçmi bëri disa pompa.

Takimi mes të dyve:

Ndriçimi: Kaq e mirë që je ti si të mos emocionohem

Lindita: Të kam pëlqyer por nuk je i vetmi.

Ndriçimi: S’na e kanë varë fare ato. U zunë për Samiun. E di se në fund fare mua do më zgjedhësh.

Ndriçimi: Gabimi ishte i imi. Jemi ndarë me konsensus jemi miq.

Lindita: Jam divorcuar para 12 vitesh

TAGS