Përfundon në spital Yll Limani

Përfundon në spital Yll Limani

Prej ditësh, Yll Limani po qëndron në jug të Shqipërisë, si një pjesë e konsiderueshme e VIP-ave shqiptarë.

Ai atje u pa mes tjerash edhe me Loredanën.

Foto të bukura, pamje të bukura por jo gjithçka duket të ketë shkuar më së miri.

Për ‘syrin e keq’, Ylli është aksidentuar dhe ka përfunduar në spital.

Gjatë një loje me gurë, ai ka çarë pjesën mbi vetull për çka është dashur të intervenohet nga mjekët me qepje.

TAGS