Patrisi bën një gjest shumë të pahijshëm, si do të reagoj Tuna?

Patrisi bën një gjest shumë të pahijshëm, si do të reagoj Tuna?

Tuna dhe Patrisi janë dy personazhe shumë të përfolura.

Kohët e fundit siç duket janë bërë trend puthjet në buzë mes prindërve e fëmijëve sado që nuk preferohet një gjë e tillë.

Natyrisht që imazhet e tilla ka raste kur kritikohen mjaft shumë, por edhe kur arsyetohen me atë se thjesht është shprehje e dashurisë e prindit ndaj fëmijës.

Zakonisht i kemi parë nënat ato që e kanë bërë një gjest të tillë, por së fundmi është Patrisi i Tunës ai që ndau një foto duke u puthur në buzë me djalin.

Ju duket normale apo pak e tepruar?

TAGS