Pas mbylljes së lokaleve, 53-vjeçari ndërton një kafene në oborrin e shtëpisë

Pas mbylljes së lokaleve, 53-vjeçari ndërton një kafene në oborrin e shtëpisë

Karantina ka qenë e vështirë për shumicat e njerëzve në botë.

Kishte nga ata që nuk mund ta përballonin dot mbylljen, pasi ishin mësuar gjatë gjithë kohës në liri.

Rasti më i veçantë është një 53-vjeçar nga Orange County, California, i cili tejkaloi përpjekjet e të gjithëve, duke krijuar një kafene në oborrin e pasëm të shtëpisë.

Gjatë kohës së tij të lirë në pak më shumë se tre muaj, ai ka ndërtuar vendin e tij të ëndrrave, një kafene të quajtur La Vida.

Në vend që të hidhte larg të gjitha materialet e papërdorura dhe plehrat nga punët e tij të mëparshme, ai u dha atyre një rezultat të ri.

Lokali në oborrin e shtëpisë së tij, u bë viral në internet, madje krijoi kryetituj në tabloide të ndryshëm./abcnews.al

TAGS