Pa grim e pa filtër, Jehona Sopi befason me pamjen

Pa grim e pa filtër, Jehona Sopi befason me pamjen

Jehona Sopi ashtu siç nuk e keni pare.

Ndonëse jemi mësuar t’i shohim të rregulluara deri në detajin e fundit, disa prej këngëtareve shqiptar enuk kanë hezituar që ta paraqesin veten publikisht edhe natyrale.

Kësaj radhe Jeohna Sopi në Instastroy ka publikuar një imazh, ku shihet pa asnjë pikë grimi në fytyrë, e jo vete kaq edhe flokët e saj janë pa ndonjë rregullim.

“Pa fenirat, pa grim, dhe pa filter”, është përshkrimi që i ka lënë fotos, Jehona e që pa dyshim e argumenton atë që ka shkruar.

TAGS