Nxehen fort, Donaldi dhe Beatrix shijojnë një puthje tjetër

Nxehen fort, Donaldi dhe Beatrix shijojnë një puthje tjetër

Donaldi dhe Beatrix shijojnë një puthje tjetër sonte brenda shtëpisë.

Dyshja siç duket kanë dashuri me njëri-tjetrin.

Kjo për faktin se ata shkëmbyen puthjen e dytë sonte brenda shtëpisë, shkruan lajmi.

Në lojën nga “Vëllai i Madh” që të bëhet një dasmë e jugut në shtëpi, nusja dhe dhëndri u zgjodhën Beatrix dhe Donaldi.

Ndërkohë, të dy banorët janë puthur sërish në buzë.

TAGS