Nuk pritej, këta dy konkurentë përjashtohen nga “Përputhen”

Nuk pritej, këta dy konkurentë përjashtohen nga “Përputhen”

Dy konkurentë në emisionin “Përputhen”, janë përjashtuar nga produksioni.

“Përputhen” tashmë është një ndër emisionet më të ndjekura shqiptare. Edi dhe Ada ishin ndër konkurrentët të cilët bënë bujë të madhe me marrëdhënien e tyre mjaft problematike. Ndërsa së fundi ata qartësuan mosmarrëveshjet e tyre dhe filluan të zbulonin se kishin një pëlqim të madh për njëri tjetrin.

Ada dhe Edi ditën e djeshme u panë në mbrëmje së bashku kështu duke thyer një ndër rregullat e rrepta të emisionit.

Bora sot dha lajmin se ata dy janë përjashtuar dhe se Ada e Edi nuk kanë pranuar as të jenë prezent sot në emision për të treguar arsyen e takimit fshehurazi.

TAGS