Nuk do t’ju besoni syve, kështu dukej Dhurata Dora 7 vite më parë

Nuk do t’ju besoni syve, kështu dukej Dhurata Dora 7 vite më parë

Ndërhyrjeve në pamjen e saj nuk i ka shpëtuar as Dhurata Dora.

Shumë personazhë të njohur me kalimin e viteve kane ndryshuar ne pamje.

Bëhet fjale për ndryshime nga mosha por edhe nga operacionet plastike apo rregullimet e tjera që bëjnë. E sigurt që shumë prej jush nuk e mbani mend këtë vajze, por le ta rikujtojme pak.

Ajo sot është një ndër këngëtaret më të përfolura. Bëhet fjalë pikërisht për Dhurata Doren.

Dhurata Dora ka dalë në skenë ne moshë shumë të re dhe që prej atëherë ajo ka ndryshuar shumë. Jo vetëm në muzikë, por edhe në pamje. Mund të themi se ndryshimet e operacionet plastike e kanë bërë një copë ylli.

TAGS