Njihuni me femrën më të bukur për 2020, kush është 19-vjeçarja që po kryen ushtrinë

Njihuni me femrën më të bukur për 2020, kush është 19-vjeçarja që po kryen ushtrinë

Një 19 vjeçare nga Izraeli është zgjedhur si personi me fytyrën më të bukur në botë. Yael Shelbia, modele dhe aktore, është përzgjedhur nga “TC Candler” si femra me fytyrën më të bukur në botë.Ajo në këtë garë mposhti fytyra të njohura si Emma Watson, Gal Gadot e shumë të tjera.

Për momentin ajo është duke përfunduar shërbimin ushtarak në Izrael. Yael është një imazh i njohur në botën e modelingut, pasi shpesh ka qenë në reklama të rëndësishme.

TAGS