Njihuni me çiftin i cili u martua tek varrezat e Jasharve

Njihuni me çiftin i cili u martua tek varrezat e Jasharve

Ky është çifti i cili u martua tek varrezat e Jasharve.

Çdo çift kur vendos të martohet e zgjedh edhe vendin se ku dëshiron të kurorëzoi dashurinë e tyre.

Gjithmonë jemi mësuar të shohim dasma nga më të bukurat, por asnjëherë si të çifti nga Skenderaj, shkuan Kosovarja.

Albini dhe Kosovarja ndryshe nga të tjerët kanë vendosur të martohen tek varrezat e Jasharve, të cilët u sakrifikuan për lirinë e vendit.

Të veshur në uniformën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosoavës, ata e kurorëzuan dashurinë e tyre.