Një tjetër aktore e prekur nga COVID-19: Unë jam në shtrat për faj të tij

Një tjetër aktore e prekur nga COVID-19: Unë jam në shtrat për faj të tij

Edhe aktorja e “Game of Thrones” Indira Varma është infektuar me koronavirus. Aktorja nuk e tha drejtpërdrejt që është prekur nga COVID-19 por ka postuar një foto në rrjetet sociale së bashke me kolegen e saj të ‘Game of Thrones” , Emilia Clarke dhe shkruante:

“Është e trishtuar të shohësh që shumë xhirime filmash janë mbyllur për shkak të pandemisë COVID-19. Unë jam në shtrat për faj të tij dhe shumë është asgjë e mirë. Ju lutem të qëndroni të sigurt. Rrini në shtëpi dhe jini të mirë me njerëzit që ju rrethojnë”.

Kujtojmë që disa aktorë të hollivudit si Tom Hank me bashkëshorte, Idris Elba, aktori norvegjez, Kristofer Hivju, aktorja Olga Kurylenkonjë janë prekur nga koronavirusi.

TAGS