“Një nga ditët më të lumtura për familjen tonë”, Basha publikon foto me prindërit dhe vëllain

“Një nga ditët më të lumtura për familjen tonë”, Basha publikon foto me prindërit dhe vëllain

Lulzim Basha, kreu i PD-së, ka publikuar foto të prindërve të tij dhe vëllait, ndërsa shkruan se kjo është një ditë e rëndësishme për familjen e tij pasi e ëma feston sot ditëlindjen.“Një e diel e veçantë për nënën time dhe një nga ditët më të lumtura për mua, vëllain tim dhe babain tonë, tek i uruam njeriut tonë më të dashur ditëlindjen. Nga ky gëzim i familjes tonë ju uroj të gjithëve një të dielë të gëzuar!”, shkruan Basha.

TAGS