Një mashkull raporton se persona të dyshuar i vënë zjarr shëpisë së tij në vlerë 20 mijë euro

Një mashkull raporton se persona të dyshuar i vënë zjarr shëpisë së tij në vlerë 20 mijë euro

Policia e Kosovës njofton se një mashkull nga Deçani është ankuar se I është ëprfshirë nga zjarri shtëpia e tij.

Sipas raportit policor dëmi i shkaktuar kap vlerën 20 mijë euro.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se në rrethana të panjohura nga zjarri i është përfshirë shtëpia e tij. Njësitë relevante dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin. Përveç dëmeve materiale që dyshohet të jetë në vlerë rreth 20 000 €, nuk raportohet për lëndime në njerëz”, thuhet në raport./Telegrafi/

TAGS