Një ‘mami beqare’, Tuna tregon ku po i kalon pushimet dimërore

Një ‘mami beqare’, Tuna tregon ku po i kalon pushimet dimërore

Ka kohë që këngëtarja e njohur nuk ka promovuar ndonjë projekt të ri muzikor.

Megjithatë paraqitjet e saj në rrjetet sociale nuk është se mungojnë asnjëherë.

Aktualisht, Tuna ka bërë me dije se ndodhet në Mavrovë të Maqedonisë së Veriut, ku edhe po kalon momente të mira.

Pa dyshim, një pamje të tillë secili do të pëlqente.

Vlen të përmendim faktin se Tuna nuk po mërzitet fare për të kaluarën dhe se tani po e shijon jetën e saj si një “mami beqare”.

TAGS