Një dron futet në Big Brother Vip vetëm për Sabianin, sjell dhuratën më të çmuar për të

Një dron futet në Big Brother Vip vetëm për Sabianin, sjell dhuratën më të çmuar për të

Ditën e sotme Sabiani është surprizuar nga familja e tij,veçanërisht nga fëmijët.Ata kanë vendosur ti dërgojnë me dron atij një bluze të shkruajtur :VAZHDO KËSHTU BABI,TË DUA duke e inkurajuar në këtë rrugëtim që ai ka marrë.


Ai është prekur dhe përlotur shumë nga kjo surprizë e veçantë që familjarët e tij vendosën ti bëjnë.Duket se kjo surprizë e ka lumturuar jashtëmase këngëtarin duke ndarë dhe një përqafim të ngrohtë me banorët që kishte përreth.

TAGS