Nga kurora e Miss-it te ‘brrylat’ dhe paragjykimet, Atalanta Kërçyku i thotë të gjitha

Nga kurora e Miss-it te ‘brrylat’ dhe paragjykimet, Atalanta Kërçyku i thotë të gjitha

E bukur, sensuale, modelja që ka fituar “Miss World Albania” në vitin 2019, Atalanta Kërçyku erdhi në një intervistë ndryshe në emisionin ‘Fitstation’ me Çenkuela Hasën!


Për herë të parë ajo zbuloi vështirësitë dhe paragjykimet nga kurora e parë në qytetin e lindjes, Elbasanin deri te moderimi në televizion.

“E kam nisur me kurorën e Misit në qytetin e Elbasanit, ku më pas një menaxher i huaj më ofroi mundësinë për ta vazhduar karrierën jashtë Shqipërisë. U riktheva pas 3 viteve në vendin tim me 5 kurora”- u shpreh modelja.