Nga aksidenti te lidhja me Bora Zemanin, Atdheu i thotë të gjitha

Nga aksidenti te lidhja me Bora Zemanin, Atdheu i thotë të gjitha

Që nga dalja e Atdheut nga emisioni “Për’puthen” është aluduar në media për një lidhje të mundshme në mes të Atdhe Xheravines dhe Bora Zemanit.


Mirëpo, tashmë këto aludime i ka hedhur poshtë vetë ish-konkurrenti i Përputhen. Në një intervistë për ‘FitStation’ me Çenkuela Hasën, Atdheu i ka thënë të gjjtha.

” Do jap një  përgjigje se jam lodhur dhe unë. Në fillim e kam marrë  me sportivitet dhe kam thënë  hajde se një  shaka. Unë  isha i ftuar në  një emision dhe e thashë  një  të  vërtetë  por portalet sërish shkruan cfarë  deshën ata, “Atdheu shprehet për Bora Zemanin”. Ne as nuk kemi gjë dhe as do të  kemi gjë bashkë me vajzë në  fjalë  se besoj i ka hapur probleme dhe asaj, patjetër më ka hapur probleme dhe mua, përderisa ka thashetheme dhe të gjithë e mendojnë që  je në një lidhje dhe e mendojnë që je i lidhur, por jo s’ka asgjë dhe as ka patur.” – u shpreh Atdheu.

Moderatorja: A do të  doje që  të  kishte?

Atdheu: Jo, se nuk shkon edhe me dashur, nuk shkon:  “Konkureti i Pë r’puthen me moderatoren e programit.

Moderatorja: Në dashuri nuk ka rregulla Atdhe, nuk jam dakord me këtë që the

Atdheu: Në  dashuri nuk ka rregulla por mentatliteti shqipëtar ashtu është , të  ishim jashtë Shqipërisë  ndoshta

Moderatorja: Pse ti je nga ta djem që  shqetësohesh për mentalitetin

Atdheu: Nuk shqetësohem unë  shqetësohet vajza huaj

Moderatorja: e kuptoj, qenka diskuatuar

Atdheu: Jo po flas dicka që  është

Me kë të  deklaratë  ish konkurenti i Pë r’puthen mohoi edhe njëhëre ekzistencën e një  lidhje me moderatoren Bora Zemani.

TAGS