“Nëse ndodhesh ndokund gjallë, thuja nanës bir veç një fjalë”

“Nëse ndodhesh ndokund gjallë, thuja nanës bir veç një fjalë”

Interpretimi i fuqishëm dhe emocionues “Njerëzit e Humbur”, të aktorit të njohur Reshat Arbana.

Recitimi “Njerëzit e Hubur” – Bijët e Shqipes është pjesë e telemaratonës humanitare qe i është kushtuar kohë më parë Gërdecit.

Më poshtë gjeni tekstin dhe videon e recitimit të aktorit të njohur:

TAGS