Nëse dëshironi bel të hollë, praktikoni këto ushtrime

Nëse dëshironi bel të hollë, praktikoni këto ushtrime

Për t’i arritur rezultatet e pritura, ndiqni këshillat dhe udhëzimet e instruktores së fitnesit Rebecca Louise, e cila i tregon ushtrimet më të mira për shkrirje të shtresave yndyrore nga barku.

Në të vërtetë, Louise ka treguar teknika dhe hapa të drejtë të cilët thjesht mund të bëhen në shtëpi, transmeton Telegrafi.

Për t’i arrini rezultatet më të mira, Rebecca konsideron që, pos ushtrimeve, duhet të përmirësoni edhe ushqimin.

Treningun është e nevojshme ta bëni çdo ditë, ndërsa pas dy javësh do të keni rezultate të dukshme.

TAGS