Nënë për herë të dytë, Elisa Spiropali zbulon kuptimin e veçantë të emrit që i vendosi djalit

Nënë për herë të dytë, Elisa Spiropali zbulon kuptimin e veçantë të emrit që i vendosi djalit

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali u bë nënë për herë të dytë në janar. Spiropali solli në jetë një djalë, të cilit i´a vendosi emrin Kren.

E ftuar në emisionin “Në kurthin e Piter Pan”, Spiropali ka treguar kuptimin e veçantë të emrit të djalit.

“Unë kam zgjedhur që vajzës dhe djalit tu vë dy emra të shkurtër që në shqip kanë kuptim. Nalta- që do të thotë nalt, lart, dhe Kren- si shqipja me dy krena, kokë… kështu që dhe të dy bashkë duket sikur kanë një kuptim, pra kren-nalt, duket sikur kanë një kuptim, pra kryenaltë”, tregoi Elisa.

TAGS