Në pushime pa burrin, Adelina Tahiri nuk përmbahet me provokime

Në pushime pa burrin, Adelina Tahiri nuk përmbahet me provokime

Pushimet e Adelina Tahirit përmenden nga të gjithë.

Jeta e saj luksoze dhe veshjet firmato bien në sy tek të gjithë.

Ka ditë që ka nisur pushimet luksoze, duke ndarë imazhe të ndryshme.

Si gjithmonë edhe kësaj radhe vendosi që t’i mahnit ndjekësit me pozën e saj.

Duke qëndruar e ulur këngëtarja pjesën e gjoksit e mbuloj vetëm me flokë, duke lenë përshtypjen që ka qenë komplet e zhveshur, pa bikine.

TAGS