Ndryshoni jetën me Raportin Epigjenetik në Human Plus – caktoni dietën ideale ushqimore dhe mësoni më shumë rreth trupit tuaj

Ndryshoni jetën me Raportin Epigjenetik në Human Plus – caktoni dietën ideale ushqimore dhe mësoni më shumë rreth trupit tuaj

Në raport me mjedisin dhe reagimet e trupit tonë ndaj faktorëve të jashtëm dimë shumë pak. Ndikimi që ka mjedisi, mënyra e të ushqyerit etj, nuk është e njëjtë te secili person dhe kjo ndryshon për shkak të gjeneve.

Raportimi epigjenetik sqaron se si gjenet e njëjta mund të shprehe në qindra mënyra të ndryshme kur ndryshoni mënyrën e të ushqyerit dhe mjedisin.

Në kohën e kulmimi të teknologjisë në kombinim me shkencën, është ky kombinim ai që po tregon se ne nuk jemi më të kufizuar për shkak të gjeneve të trashëguara.

Ne mund të çlirohemi nga ushqimi joadekuat, mjdeisi dhe mënyra e jetesës në të cilat ne i vendosim gjenet tona.

ADN-ja llogarit vetëm 3% të shëndetit (mirëqeies) tonë, kurse pjesa tjetër prej 97% është për shkak të Epigjenetikës dhe Gjenetikës.

Procesi satelitor sjell një mirëqenie të kohës tashmë digjitale për secilin prej nesh.

Në Human Plus, qendër diagnostike kjo që gjendet te Rruga B (te banesat e Royalit) ju mund të bëni të gjitha testet, për të përcaktuar mënyrën ideale të të ushqyerit me anë të Raportit Epigjenetik i cili nxjerr rezultate për: Vitaminat, Kripërat minerale Proteinat, Yndyrnat, Antioksidantët, Substancat Kimike, metalet toksike, fushta elektromagnetike, valët e celularëve, vlerëson parazitet, bakteret, viruset.

Këtu përfshihet edhe dieta e personalizuar, ndërsa zgjatja e vizitës është maksimalisht 15 minuta, e analiza bëhet me anë të Flokut.

Përgjigjen do ta merrni brenda 2-3 javëve në bazë të përgjigjes së secilit prej mjekëve sllovenë të cilët realizojnë Dietën e Personalizuar për ju.

Realizimi i testit në Human Plus nuk ka kufizim të moshës, mund ta bëjnë edhe fëmijët dhe gratë shtatzëna, po ashtu edhe të moshuarit.

Mund të bëhen në çdo orë të ditës dhe mund të hani e të pini normalisht para se ta bëni testin.

Realizimi i Raportit Epigjenetik mund të bëhet vetëm me termine të caktuara nga data 1 deri 4 maj, kurse për termine mund të kontaktoni në numrin 044 709 072.

Për 180 euro ju do të realizoni vizitën, testin dhe do të caktoni rregjimin ushqimor, ndërkaq pagesa mund të bëhet me 6 këstë pa interes me anë të kartelave BKT, Raiffeisen, NLB dhe TEB. /Telegrafi/

TAGS