Natë historike për Taylor Swift

Natë historike për Taylor Swift

Këngëtarja ishte dje triumfuese në plot gjashtë çmime duke ngritur numrin total në 29 dhe kështu duke kaluar legjendën e pop-muzikës Michael Jackson.

Asaj ju nda çmimi më i madh i natës si ‘Artist i Vitit’, duke mposhtur artistë të njohur si Drake, Ariana Grande, Halsey dhe Post Malone gjatë garës.

TAGS