Napoli “pushtohet” nga qirinjtë në nder të veprës së Diego Maradonës

Napoli “pushtohet” nga qirinjtë në nder të veprës së Diego Maradonës

Sot në moshën 60-vjeçare ka vdekur legjenda e futbollit argjentinas dhe atij botëror, Diego Maradona.Maradona kishte një lidhje të fortë me klubin e Napolit në Itali, qysh nga dita e tij e parë, ku u prezantua me 5 korrik të viti 1984, pasi atë si askënd tjetër në stadiumin “San Paolo” e pritën më shumë se 75 milionë shikues.

Në Napoli ai e krijoi kulmin e karrierës së tij, ku edhe sot pas vdekjes së tij, napolitanët po i japin lamutumirën e fundit nga rrugët dhe banesat e Napolit duke ndezur qirinjë.

TAGS