Mosha s’para tregohet, por Rozana Radi as nuk e ka problem të tregojë sa vjeç bën sot…

Mosha s’para tregohet, por Rozana Radi as nuk e ka problem të tregojë sa vjeç bën sot…

Femra nuk pyetet për moshën, por duket se ma kalimin e viteve një gjë e tillë as nuk i bën aspak përshtypje Rozana Radit.  Sot është një ditë e veçantë për të, ndërsa ka ndarë një foto tërheqëse të sajën, duke na zbuluar gjithashtu moshën.Për të gjithë kuriozët, Rozana ka mbushur sot 41 vjeç.

Madje, për të gjitha vitet e jetës së saj këngëtarja shkruan një shprehje të bukur.

“Ne keto 41 vite me e mira qe kam bere per veten time eshte JETAR.Radi 2020”, – janë fjalët e saj.

Vitet janë thjesht numër për Rozanën për shkak të pamjes së freskët dhe energjisë që ajo ka!

TAGS