“Mos shikoni mediat”/ Emina Cunmulaj nis pushimet dhe jep mesazhin në rrjetet sociale

“Mos shikoni mediat”/ Emina Cunmulaj nis pushimet dhe jep mesazhin në rrjetet sociale

Emina Çunmulaj duket se ka mundur frikën nga Koronavirus dhe ka vendosur ti dedikohet pushimeve. Në rrjetet sociale ajo ka postuar një foto buzë detit ku bën thirrje që të gjithë të jetojnë jetën e tyre dhe mos të fokusohen tek ato çfarë thonë mediat.“Çdo gjë që ju e dëshironi është në anën tjetër të frikës” Ndaloni së shikuari mediat dhe filloni të jetojni jetën tuaj, ne kurrë nuk do të jemi në gjendje të kthehemi tek e djeshmja, por mund ta kontrollojmë nëse vendosim të ndryshojmë nesërmen????”, ka shkruar ajo.

TAGS