Monika provokon Egzonën: “Ju kosovarët shkoni shumë në Dubai”

Monika provokon Egzonën: “Ju kosovarët shkoni shumë në Dubai”

“Ju kosovarët shkoni shumë në Dubai”, Monika provokon Egzonën.

Banoret e shtëpisë kanë diskutuar sot pasi janë zgjuar nga gjumi.

Monika Lubonja ka biseduar me Egzona Rafunën, shkruan lajmi.

Teksa bisedonin, Monika iu drejtua Egonës se kosovarët shkojnë shumë shpesh në Dubai.

Ndërsa, Egzona iu drejtua duke i thënë se nuk e ka ditur këtë gjë dhe është hera e parë që dëgjon diçka të tillë.

Theksojmë se, Monika është e nominuar e cila në rast se është më e votuara nga publiku do lërë sonte shtëpinë..