Miley Cyrus flet hapur për seksualitetin e saj: Vajzat më tërheqin më shumë

Miley Cyrus flet hapur për seksualitetin e saj: Vajzat më tërheqin më shumë

Këngëtarja dhe aktorja e njohur Miley Cyrus ka folur hapur në lidhje me seksualitetin e saj, duke shpjeguar se ka me shumë kuptim për të kur del me vajza se sa me djem.Cyrus tha se e shikon trupin femëror më tërheqës sesa atë mashkullor.

“Roli që unë kam pasur në marrëdhënie me një femër kishte më shumë kuptim, sepse nuk ekzistonte kjo gjëja e çuditshme që unë paguaj për gjithçka dhe çfarëdo gjëje tjetër. Nëse unë do të jem me një vajzë, jam plotësisht gati të jem me një vajzë që është po aq e suksesshme, ose më e suksesshme se unë”, -ka thënë këngëtarja.

Ndër të tjera, ajo tha se në çdo lidhje që ka pasur si me vajza dhe me djem, ajo ka qenë më dominante.

TAGS