Mevlani i bën dhuratë Ledianës, i reagojnë Melisa e Sindi: “Duan të na ndajnë”

Mevlani i bën dhuratë Ledianës, i reagojnë Melisa e Sindi: “Duan të na ndajnë”

“Duan të na ndajnë”, Mevlani i bën dhuratë Ledianës, i reagojnë Melisa e Sindi.

Në takimin e tyre të dytë, Mevlani i dhuroi Ledianës një patkua, kundër syrit të keq.

Ndërsa në emision ai tha se ka disa “hasma” që ia duan të keqen dhe se duan t’i ndajnë.

Ndërkohë, në studio Mevlanit iu kthyen Sindi dhe Melisa që i thanë se çka nënkuptoi ato me deklaratat e tij.

Debati:

Mevlani: Janë nja dy persona hasmit e mi. Hasmi kam Sindin, kjo është sigurt njëherë

Melisa: Kur i…

Mevlani: A ka mundësi të pushosh njëherë

Melisa: Jo nuk dua të pushoj

Mevlani: Bën këtu si interesante

Melisa: Dua të bëj si interesante

Mevlani: Ça të duket vetja ty?

Melisa: Unë bëj si të dua, nuk të marr leje ty, për mua ti je askush

Mevlani: Pse ti për mua je dikush?

Sindi: Po pse na përmend atëherë?

Mevlani: I është rritur mendja dhe bën ironi

Melisa: Unë nuk bëj kot sa për karrierë

Mevlani: Jeni bërë këtu tani…

Sindi: të më ofendosh ti mua, ofendon herë pas here, nëse un të thash fjalët më të bukura në takimin tonë të tretë e thash për ato kohë që kemi kaluar bashkë.

Mevlani: Kur ballafaqoheni me një mashkull, vetëm me gisht dini të bëni dhe kërkoni respekt.

TAGS