Mevlani deklarohet për Ledjanën, kjo është përgjigja e saj

Mevlani deklarohet për Ledjanën, kjo është përgjigja e saj

Sot në Për’Puthen ëstë transmetuar takimi i Mevlanit dhe Ledjanës.

Mendohet të jetë një takim sqarues për ta për të dalë në një përfundim, nëse janë apo jo për njëri-tjetrin.

Mevlani ka deklaruar se është atje vetëm për Ledjanën, ndërsa vajza ka thënë të njëjtën gjë në studio.

Mevlani: Aty brenda jam vetëm për ty, nuk shoh njeri tjetër.

Ledjana: Edhe unë jam vetëm për të në studio dhe për asnjë djalë tjetër.

TAGS