Mevlani Antonelës: Kur unë flas qepe gojën

Mevlani Antonelës: Kur unë flas qepe gojën

Antonela më herët e pëlqente Mevlanin.

Ka ndodhur një debat në programin Përputhen mes dyshes i cili ishte edhe i papritur.

Mevlani dhe Antonela siç duket e kanë përfunduar gjithë komunikimin mes tyre edhe pse aludohej për një lidhje të mundshme, shkruani lajmi.net.

E këtë e tha Mevlani derisa Antonela e injoroi duke mos i kthyer asnjë përgjigje. Tutje në edicionin e sotëm u transmetua takimi i Blerimit me Antonelën teksa u zhvillua një debat i ashpër mes tyre.

Ndryshe, Mevlani po e vazhdon njohjen e tij me Ledjanën të cilët pretendohet se do dalin nga programi si çift.

Ndërsa sa i përket Antonelës po dyshohet se po luan një lojë të fshehtë me konkurrentët.

TAGS