Mësuesja përdorë një truk të thjeshtë për të kuptuarat nëse nxënësit kanë larë duart

Mësuesja përdorë një truk të thjeshtë për të kuptuarat nëse nxënësit kanë larë duart

Ndërsa vazhdon pandemia e koronavirusit, ne po përpiqemi të ngrisim nivelin e higjienës së publikut për të ngadalësuar përhapjen.

Një mësuese ka dalë me një mënyrë të bukur gjeniale për t’u siguruar që fëmijët në klasën e saj janë duke larë shpesh duart, raporton “Metro”, transmeton lajmi.net.

Shauna Woods 29-vjeçare, mësuese në Shkollën ​​Hallsville në Misuri, ka një vulë që ajo zakonisht i përdor për të vulosur librat në klasën e saj. Në mes të koronavirusit, Shauna filloi të vulosë duart e fëmijëve, me idenë që nëse ata i lanin duart siç duhet gjatë gjithë ditës, vula do të fshihet. Studentët që kanë pastruar vulën deri në fund të ditës marrin një çmim.

Shauna tha se është një fakt i jetës që shumë fëmijë janë duke bashkëvepruar me njëri-tjetrin gjatë gjithë ditës. Ata ndajnë shumë gjëra, përfshirë mikrobet. Kam pasur një vulë për vite me radhë dhe e kam përdorur për të vulosur librat e mi në klasë.

TAGS