Messenger do të vendosë reklama edhe nëpër mesazhe private

Messenger do të vendosë reklama edhe nëpër mesazhe private

Të gjithë ata që mendojnë se Facebook është duke ua përcjellë bisedat, nuk do ta pëlqejnë vendimin e ri që ka marrë kjo kompani.

Sipas një patente, shihet se si Facebook dëshiron të vë reklama edhe nëpër mesazhet private që shkëmbehen në Messenger, në mes të shfrytëzuesve, transmeton Telegrafi.

Kompnia ka kohë që ua mundëson bizneseve të reklamojnë, mirëpo jo edhe brenda mesazheve.

Forma se si do të vepro Messenger lidhur me reklamimet, është shqetësuese për faktin se do të përcillen bisedat dhe varësisht nga tema që do të flitet, shfaqen reklamat që do ishin në interes të atyre që janë duke shkruar.

Në patentë, shihet se si gjatë bisedës përdoren fjalët Grand Canyon dhe San Jose, derisa përdoruesit i arrijnë reklamat, që tregon për gjërat më të mira që ofrojnë këto tona.

Të njëjtën formë, pritet ta ketë edhe me gjëra të ndryshme ushqimore, kozmetike, apo edhe gjësende për përdorim.

Aplikimi për këtë patentë është pranuar, ndërsa mbetet të shihet se kur Messenger do të fillojë me këto reklama.

TAGS