“Merrni shëmbull nga Rudina, kështu gjendet burri”/ Aktorja I kthehet komentueses

“Merrni shëmbull nga Rudina, kështu gjendet burri”/ Aktorja I kthehet komentueses

Fotot e Rudinës dhe Mark Frrokut tërheqin vëmendjen e mediave, por edhe të komentuesve, që krahas komplimenteve kanë edhe doza ironie. E tillë ka qenë edhe një komet, tek fotoja që aktorja ka publikuar në krahët e partnerit të saj për Pashkë.

“Merrni shembuj vajza nga Rudina, keshtu gjendet burri, jo se nuk e keni vet parasysh jo, por qe t’mos harroni po them”. Ndërkohë ajo ia ka kthyer: “Zemer merr shembull për vete ti, vajzat e dinë vetë!”.

TAGS