Mediat italiane publikojnë fotot e të dashurit të Gabriel Garkos, kush është 23-vjeçari që i ka fituar zemrën

Mediat italiane publikojnë fotot e të dashurit të Gabriel Garkos, kush është 23-vjeçari që i ka fituar zemrën

Vetëm pak kohë më parëGabriel Garko ka zbuloi se është homoseksual, duke treguar se prej vitesh ka jetuar një përrallë me aktoren Adua de Vesco.Së fundmi mediat italiane, kanë publikuar fotot e të dashurit të aktorit, i cili quhet Gaetono dhe është 20 vite më i ri se aktori 47-vjeçar.

Garko dhe Gaetano janë fotografuar gjatë një udhëtimi me Eva Grimaldi dhe Imma Battaglia, miqtë më të mirë të Gabriel. Gaetano është me origjinë napoletane, është 23 vjeç dhe punon në zyrën e aeroportit të Malpensa.

TAGS