Më thuaj nga cila anë i mban flokët, të të them disa sekrete

Më thuaj nga cila anë i mban flokët, të të them disa sekrete

Vija juaj është në anën e majtë
Nga mëngjesi deri në mbrëmje, shqetësimi juaj është puna dhe familja. Ju jeni të fokusuar në qëllimin tuaj: të keni sukses në jetë. Ju keni shumë dhembshuri për kafshët dhe fëmijët, por nuk keni shumë durim me të rriturit.

Vija juaj është e drejtë dhe në mes të kokës
Ju keni një frymë të qartë dhe të balancuar. Është për ju që njerëzit të kthehen kur kanë nevojë për një këshillë ose një shpatull për të qarë. Të zgjuar, të sjellshëm dhe super të sinqertë, nuk e kuptoni pse njerëzit janë pasivë-agresivë ose të pasjellshëm. Jeni të organizuar.

Vija juaj është në mes, por jo drejtë
Ju jeni shumë të adaptueshëm, të përkushtuar ndaj familjes dhe të punoni. Ju jeni të shoqërueshëm dhe është e këndshme të kalosh kohë me ju, shkruan shije.al

Vija juaj është në të djathtë
Ju jeni të ndjeshëm. Kujdeseni për njerëzit më të afërt. Por kjo mund të kthehet kundër jush, sepse rreziku i humbjes së tjetrit është i madh. Ju mund të gatuani mirë.

TAGS