“Më ka ndjekur një lezbike”, moderatorja rrëfen historinë e çuditshme

“Më ka ndjekur një lezbike”, moderatorja rrëfen historinë e çuditshme

Ester Bylyku , prezantuesja e “Glamour Zone” në Ora News gjithmonë pret rrëfimet e papritura të të ftuarëve të saj, por këtë radhë ajo rrëfeu vetë një histori të ndodhur disa vite më parë.


Kur kam qenë në një bar po më shihte një vajzë, por nuk mendova gjë, se besoj, s’më shkonte mendja. Isha me dy shok dhe njëri më tha po të ngacmon, mendova jo, po gjithsesi ju afrova pak më shumë atij shokut , që të mendonte se e kisha të dashur. Më pas shkoj në tualet dhe kjo më ndjek në tualet, por unë nuk e shikoj. Unë hap derën dhe ajo ishte më e gjatë se unë dhe më kishte bllokuar daljen. Gjaku mua në fund të këmbëve,- rrëfeu Ester.

TAGS